View Single Post
Vechi 08.01.2010, 18:27:13
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Tocmai ma hotarasem sa merg la farmacie ori la medic sa iau niste hapuri pentru gripa. Dar n-aveam timp de mine ca trebuia sa fac pregatirile de Craciun. Asa ca am facut o pasta de argila si am pus-o mai intai pe o folie din plastic ( o punga) si apoi am aplicat-o seara pe spate. A doua seara mi-am aplicat acelasi tratament pe piept ( ca sa respire pielea spatelui si sa obtin un efect mai bun). Si am repetat procedura, dupa care ma simteam ca si dupa o cura prelugita cu antibiotice.

Asa ca am intrerupt cu argila si am luat niste tinctura de rasina preparata de mine. Dupa vreo trei zile m-am plictisit de tinctura de rasina si am continuat cu o improvizatie de bitter suedez preparat tot de mine. Am imbunatatit reteta cu afinata preparata cu miere, dar si cu rasina, propolis si rostopasca, si simt o ameliorare considerabila. Rostopasca e periculoasa doar in cantitati mari. Doza maxima admisa este o jumatate de lingurita de planta maruntita pe zi!

Nu ma vaccinez nici eu. Am deja o imunitate scazuta si nu cred ca as face fata efectelor adverse ale vaccinului.
Citind cele scrise de tine m-a apucat râsul! Mi-am amintit de o glumă care spune că gripa cu tratment trece în șapte zile iar fără într-o săptămână.
Reply With Quote