Subiect: Intrebare!
View Single Post
Vechi 08.01.2010, 19:01:12
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuly21 Vezi mesajul
Mie imi place sa raspund din propria experienta sau din a altora.M-am casatorit civil pe 1 iunie si am convenit cu partenerul meu sa nu avem relatii sexuale pana pe 9 septembrie cand ne-am cununat religios si am facut nunta.A inteles ca asa e bine pt noi,dar asta nu ne-a impiedicat sa ne imbratisam sau sa ne pupam.O cunostinta de a mea a procedat asa:s-au hotarat sa se casatoreasca ,dar trebuiau sa stranga bani pt nunta ,deci mai dura pana sa faca nunta.Parintii erau de acord sa se casatoreasca,asa ca s-au dus la o manastire din apropiere ,s-au spovedit ,au vb cu preotul,au spus ca sigur se vor casatori si atunci preotul i-a logodit :le-a facut o slujba ca de casatorie[practic i-a casatorit prin acea logodna bisericeasca].Aceascta s-a facut ca ei sa poata avea si relatii intime.Dar,retine:logdna asta se face DOAR DACA SIGUR VA CASATORITI.
Nu, draga mea, logodna de la biserica nu ingaduie relatiile intime! Ei nu sunt casatoriti deplin! La logodna se pun verighetele dar prin Taina Cununiei (precedata de logodna) devin un singur trup inaintea lui Dumnezeu!
Reply With Quote