Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Actorul Toni Tecuceanu de la Cronica Carcotasilor a murit de gripa porcina facand si alte complicatii.
Ce parere aveti despre acest vaccin impotriva gripei?Credeti ca este eficient?Multi cred in teoriile acestea ale conspiratiei,zvonurile cum ca ar face rau omului,ar imbolnavi omul si mai tare,pana acum avem informatia ca niciunul dintre cei ce au facut vaccinul nu au prezentat reactii adverse grave sau semnificative in schimb sute de oameni au murit in Romania de aceasta gripa.Secretarul de stat Adrian Streinu Cercel si presedintele U.S.A Barack Obama sunt doi dintre cei vaccinati.Eu nu cred ca vaccinul este un pericol si indemn pe toti sa-l faca aducand aminte informatia de mai sus.Ce parere aveti ?
|
Vaccinarea Nu este NUMAI o metoda de a te proteja pe tine, este si o metoda de a-ti proteja familia, elevii, bolnavii, enorasii....Scade raspandirea virusului, tu poti sa nu faci gripa, fiind infectat, sau sa faci o forma usoara, dar cineva care a luat de la tine sa faca o forma severa sau chiar fatala. Nu mai suna asa de egoist, nu-i asa? vaccinurile facute cu discernamant sunt o sansa pe care o avem. Iar reactiile adverse ... risc (mic, dar prezent), asumat. Fiecare alege ce i se potriveste.