Subiect: Salvati Romania!
View Single Post
Vechi 08.01.2010, 19:53:16
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Adrian2009 Vezi mesajul
.

Eu propun urmatoarele rugaciuni:

Doamne, transforma toti diavolii ce vor fi invocati prin muzica si filme in ingeri de lumina , inainte ca sa vina si sa faca rau.
Doamne anuleaza si dezleaga toate vrajile, farmecele si blestemele transmise prin muzica sau filme .
Doamne pazeste pe toti oamenii de rau si ajuta-i sa nu cada in capcanele diavolesti.
Doamne te rog dezleaga si anuleaza toate blestemele, vrajile si toate rautatile facute impotriva crestinilor.
Doamne ia puterea de a face rau tuturor oamenilor si ingerilor cazuti.
Doamne te rog nu mai lasa ca invocatiile diavolesti, blestemele, farmecele si raul sa patrunda in casele oamenilor prin CDuri, DVDuri, muzica, filme si canalele media.
Doamne binecuvanteaza si pazeste familiile si ajuta familiile sa stea unite si sa se micsoreze continuu numarul divorturilor.
Doamne apara copiii atat pe cei nascuti cat si pe cei nenascuti.
Doamne miluieste , iarta si mantuieste pe cei din iad si pe cei in drum spre iad.
Interesant, ce ne povestesti, Adriane. E un aspect la care nu m-am gandit, dar trebuie sa si recunosc ca de multa vreme nu mai ascult muzica americana.
Ca sa folosim rugaciunile propuse de tine, trebuie sa si credem ca ceea ce cerem este corect. Daca e sa o luam pe prima: "Doamne, transforma toti diavolii ce vor fi invocati prin muzica si filme in ingeri de lumina , inainte ca sa vina si sa faca rau", atunci putem spune ca ar fi bine, daca prin simpla noastra rugaciune diavolii s-ar transforma in ingeri de lumina; dar din pacate acest lucru nu este posibil, caci fara voia lor nu se poate face aceasta schimbare, ei beneficiind ca si noi de liber arbitru si in baza acestuia vor suporta si consecintele.
Iti inteleg perfect dorinta de a te ruga in folosul aproapelui, dar ca sa faci niste rugaciuni, trebuie sa stii mai intai cum sa le faci. In ceea ce ma priveste, eu sunt incepatoare in ale ortodoxiei si nu imi permit inca sa vin cu rugaciunile mele. Exista rugaciuni pentru toate durerile si nevoile oamenilor, scrise de oameni induhovniciti si pe acestea le prefer. Dar fiecare face cum vrea.
Trebuie insa sa te felicit, ca ai inteles atat de bine manipularea, care se face pe subconstient cu ajutorul muzicii, si nu numai, si care e f periculoasa pentru toata lumea, care nu se roaga incontinuu. Sa ne rugam deci!
Reply With Quote