Citat:
În prealabil postat de rozerin
dece ma rog nu ii spui lui TRADITIE sa ii fie rusine?caci tot timpul scrie ca musulmanii sint teroristi.eu nu v-am jignit credinta ortodox sau catolic etc.cu ce te-am jignit ?dece nu spui si ce ai vazut in acel link care l-am dat?aaaaa nu va doare?multi dintre voi nu aveti inima.
|
Lui Traditie1 nu are de ce sa-i fie rusine, dumitale insa da.
Nu toti musulmanii sunt teroristi pentru ca multi din ei au mintea suficient de limpede ca sa nu se ia dupa inchipuitul vostru profet si sa ne arunce tuturor bombe in cap.
De ce nu ies musulmanii in strada sa jeleasca victimele criminalilor islamisti care se arunca in aer in miljocul multimilor? De ce nu vin imamii si mulahii sa spuna la televizor ca acei kamikaze vor ajunge in fundul iadului si nicidecum in rai cu fecioare si feciori??!
Ceea ce se vede e numai tresarirea de bucurie a musulmanilor cand mai mor cativa "infideli"! Ia uite: sotie mandra de "martir":
http://www.antena3.ro/stiri/externe/...meu_89014.html
Asa ca nu mai veni sa ne spui noua ca rata-mpunge cand ea macane si fuge: islamul nu a fost si nici nu va fi vreodata religia pacii, e doar o ideologie care ii intoarce pe adeptii sai impotriva tuturor celor care nu le impartasesc convingerile religioase. Dumnezeu e iubire, nu crime, nu explozibili, nu indoctrinarea copiilor, nu violarea sclavelor si abuzarea copiilor, nu, nu si iarasi nu.