08.01.2010, 21:12:54
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de hoinarul
Ovidiule, avocatul cui esti? La felul cum pui tu problema, dai de inteles ca diavolul si Domnul Iisus Hristos erau de aceeasi parere si se intelegeau de minune.
"Hotarat ca nu veti muri" - spune diavolul.
" "Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri în veac" - arati tu ca spune Domnul Iisus Hristos.
Numai ca eviti in mod diabolic sa arati ca Domnul Iisus Hristos vorbeste despre viata vesnica ce o vom avea dupa inviere (tare nu-ti place aceast cuvant - desi il mai amintesti o data pe an).
"Voia Tatalui Meu este ca oricine vede pe Fiul, si crede în El, sa aiba viata vesnica, si Eu îl voi învia în ziua de apoi". Incearca sa repeti versete ca acesta.Poate o sa-ti faca bine.
"Adevărat, adevărat vă spun, că cine ascultă cuvintele Mele, și crede în Cel ce M-a trimis, are viața veșnică și nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viață."(Ioan 5:24)
Ce inseamna pentru tine sa treci "din moarte la viata" (nu spune ca treci "din viata la viata"). Pntru mine inseamna sa mor, apoi sa fiu inviat pentru viata vesnica, prin harul Domnului Iisus Hristos.
|
Adam a fost creat muritor?Cum a murit Adam si care era porunca cu privire la pomul interzis?
|