View Single Post
Vechi 08.01.2010, 22:28:47
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Se cunosc oare cazuri de Parinti imbunatatiti ajunsi la senilitate dementa?!? Nu cred nici eu acest lucru. As zice mai degraba ca datorita credintei, ei isi pastreaza seninatatea si prospetimea gandirii pana in ultima clipa de viata. Senilitatea se datoreaza si ea unor pacate, nu doar varstei inaintate.
of,of, of, Anca, iar ne vedem perfecti si cei mai cu mot de pe planeta. Evident ca vazuta din Scandinavia senilitatea si dementa se explica doar prin pacat, insa daca in vizitele tale dese in Romania ai trece si pe la un camin de batrini si ai cunoaste cu adevarat mai multa lume ai avea surpriza sa vezi foarte multa lume fara pacate, preoti batrini monahi, mireni batrini credinciosi care sufera prin institutii si azile.

Eu cu duhovnicul meu tocmai l-am ingropat pe un Preot bulgar batrin care din cauza incoerentelor lui de gindire si verbale a fost dat afara din casa abuziv, ca un ciine de catre SOTIE SI FICA LUI! si trimis la un motel sa moara... daca ai stii ce om bun a fost, blind...el era Duhovnicul duhovnicului meu..Dumnezeu sa-l Odihneasca
ehhhe, daca ai stii cita suferinta se ascunde in spatele imaginii idilice pe care VREI SA O VEZI TU venita in vizita la minastirile CELEBRE , ai fi putin poate mai realista!
Reply With Quote