View Single Post
Vechi 09.01.2010, 09:18:42
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Este o conduita generala, uneori este varful de atac, alteori este "colacul de salvare" ca in cazul dumitale atunci cand te-am rugat sa-mi explici cum poate tolera adventismul o dogma care il transforma pe Dumnezeu in autor al raului.
Am explicat deja. Noi nu credem că Dumnezeu îi re-crează, ci îi învie (re-aduce la viață) la învierea a doua, așa cum zice Scriptura:

"Iar ceilalți morți nu înviază până ce nu se vor sfârși miile de ani. Aceasta este învierea cea dintâi." (Apocalips 20,5)

Citat:
Cred ca am detaliat-o deja si deocamdata nu am primit nici o explicatie, in schimb vad ca schimbi (inca o data) strategia.
Nu poți primi explicații la o dogmă ce nu există în Biserica Adventă. O spun încă o dată: noi nu credem că Dumnezeu îi re-crează pe cei răi, doar îi în-vie.

Citat:
Dar daca tot te crezi atat de documentat, as vrea sa-mi spui care sunt primele referite crestine (istoric vorbind) prin care se sutine chestiune adventista a sufletului muritor.
Primele referințe creștine sunt în Scriptură și le găsești pe topicul prematur închis "Adventiștii cred...."
Reply With Quote