View Single Post
Vechi 09.01.2010, 11:16:05
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Cu tot dragul

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Am venit aici pe forum sa lamuresc orice intrebari ati avea in privinta ateilor, nu cred ca am sa ma cert cu voi ca eu nu am nimic de castigat si voi aveti posibil ceva de pierdut, dar daca vreti dezbatere facem si asta. Intrebati orice.

Cateva lucruri care sa va supere dar daca vreti va explic de ce am opinia care o am. Sunt Pro avort, pro legalizarea prostitutiei si drogurilor usoare. Deasemenea am sa spun ceva care probabil va va tulbura pe multi, din punctul meu de vedere Credinta, Patriotismul si Religia sunt niste aberatii care ar trebui sa dispara de pe fata pamantului pentru ca noi toti sa traim intr-o lume mai buna si sa fim mai fericiti si uniti cu totii.
Doamne-ajuta!

Dumnezeu sa te fereasca sa ajungi in postura de participant la cele ce afirmi ca esti pro. In viata este bine sa fi ceva mai modest si sa lasi loc unui adevar ca strabate viata oricarui om: in fiecare zi sunt ceea ce cunosc. Nu te indarji sa combati ceea ce sute de milioane de oameni au sustinut ca este si sa susti ceea ce o fragila minoritate promoveaza, mai ales in vremurile recente. Gandeste-te ca poate maine, si tu ca atatia altii inaintea ta, vei ajunge in situatia sa constati cu uimire ca te-ai inselat. Poate ca asa nu vei mai ajunge in situatia de a te certa si apostrofa cu fratii de pe forum si am ramane cu totii in perimetrul unor controvese decente. Sa nu uitam masura.

Retine ca, de pe aceeasi pozitie minoritara, si comunistii au incercat sa-si impuna ideile si au produs cel mai mare genocid din istorie. Tot asa de indarjiti erau si ei atunci si ii considerau pe ceilalti niste elemente care trebuie infierate.

Citeste despre ce s-a intamplat la Kigali, la final de secol XX, ca sa vezi unde duce in contemporaneitate negarea lui Dumnezeu. Azi, oameni care cred in Dumnezeu nu ar ajunge in situatia de a incuraja asemenea crime.

Dumnezeu sa te binecuvanteze in toate cele ce bine gandesti si faci si sa te fereasca de tot ce este rau si urat!

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."