Si daca as fi Sophia, ce ar fi?
Nu, nu sunt.
Deci vrei sa spui ca un comportament feminin nu include pe cel maternal. O femeie strict feminina este foarte preocupata de cum arata, mare consumatoare de flirt, barfe si alte din astea, carierista, in general superficiala din punct de vedere spiritual si familial. Iar caracterul asta strict feminin determinat de estrogen se innobileaza daca este completat de mai mult progesteron care o face pe femeie dedicata trup si suflet familiei, rabdatoare fara margini, neinteresata de sine insasi...etc.
Daca asa ce ce spui tu, sa stii ca este destul de problematic.
Probabil ca m-as fi oprit si asupra altor chestiuni, daca foloseai paragrafe, asa mi-a ramas in minte doar una alta, se vede nu ceea ce crezi tu ca e important. Si ca sa ma refer si la celelalte pe care le-ai scris: mi se pare absurd sa generalizezi cum ca "nimeni, dar absolut nimeni" nu este atent la slujba cununiei. Problema nu este atentia, ci transpunerea teoriei in practica. Ca ultim punct: critici femeile care vor sa devina "cineva" altceva decat ceea ce crezi tu ca spune Dumnezeu sa trebuie sa fie o femeie. Am sa vin cu replica de acum rasuflata care spune ca daca Dumnezeu vroia ca femeia sa fie nimic altceva decat mama si nevasta devotata, nu i-ar fi dat posibilitatea sa faca altceva. La fel cum pisica, oricat ar vrea sa se faca caine, nu se poate face caine, fiindca Dumnezeu a lasat-o pisica.
|