View Single Post
Vechi 09.01.2010, 19:18:59
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
s-a luat si premiul nobel pt astfel de scrieri.. :)
Da, dar nu e cazul aici pe forum, deci...
Ce am invatat eu este ca daca vrei ca audienta sa citeasca ce ai scris cu cea mai mare atentie trebuie sa fii atent si la ortografie, si la alegerea cuvintelor, si la aranjarea in pagina.

Citat:
Ma surprinzi si ma uimesti complet . Ai o calitate serioasa, pe linga altele pe care pobabil eu nu le sesizez asa usor.
Zaharia, as aprecia din suflet daca nu m-ai mai categorisi. Eu sunt cum sunt, iti place bine, nu, iarasi bine...dar mi se pare ciudat sa imparti complimente si dezaprobari in dreapta si in stanga cum ai obiceiul.

Citat:
Nu critic femeile, este o aparenta, constat doar o stare de fapt, o neputinta, o zbatere, o stare cu pret mult prea mare , un loc nelalocul lui , altceva decit ceva...
Da, si noi aici am impresia ca am dat exemple de femei care, desi nu au fost casnice, au avut si copii, si se simt implinite, fara totusi sa fi facut eforturi supraomenesti. Poate ca nu e bine sa generalizezi.

Citat:
Nu este obligatoriu sa facem poruncile lui D.zeu,intocmai, ci doar daca voim, mintuirea este un dar nu o constringere. Fiecare face ce voieste cu viata lui si femeia ...asemenea . Ce nu-ti place ?
Dar cine a vorbit de nerespectarea poruncilor si randuielii lui Dumnezeu?
Reply With Quote