Cum zice Stratan ...m-am nascut de ziua mea... pana la homosexual mai trece ceva timp. O sa incepem sa ne nastem in curand cu toate pacatele M-am nascut postituata, m-am nascut somer.....
Cum ajungi homosexual si mai ales in ce masura depinde de tine sa nu ajungi si cat esti un produs al mediului, al educatiei e alta poveste. Ca este pacat....probabil ca pentru ei nu prea conteaza asa ca de ce sa ne mai stresam Ce putem noi face? Sa ne obisnuim cu ideea. Probabil ca peste 30 de ani vom avea un stomatolog homosexual, copii nostri vor avea o profa homo sau un vecin....Multi din ei se feresc sa reecunoasca si sa se manifeste dar cand se vor simti destul de liberi atunci vom observa ca-s mai multi decat ne-am astepta.
Biserica se opune, dar cui si mai ales cine ia in seama aceasta opozitie. Este un subiect care va deveni frustrant caci ei se vor folosi de drepturile omului si au dreptul sa fie asa (ca-s pacatosi, ca -s nascuti asa, ca-s bolnavi asta e mai putin important. ZCel mai grav nu este casatoria ci adoptia copiilor Insa in cazul femeilor situatia e altfel pentru ca ar trebui sa fie o lege care sa rglmenteze decaderea din drepturile parintesti a unei femei care are are relatii homo deoarece o femeie daca doreste paote raamne insarcitnata cu un barbat si sa creasca copilul cu alta femeie. Exista o situatie chiar la noi in tara si care a fost mediatizata. Mama respectiva a fost casatorita, are un copil A divortat cand a descoperit orientarea ei si marea iubire In prezent locuieste cu o femeie impreuna si copilul Este si managerul unui ONG care lupta pt drepturile homosexualilor. A fost invitata la o emisiune TV
|