Adevarat este ceea ce spui tu Andrei. Dar, daca imi permiti as mai adauga un cuvant.
Inteligenta daca nu este pusa in slujba Intelepciunii (care vine odata cu maturitatea duhovniceasca) nu valoreaza nimic.
Sau.. vorba lui Petre Tutea:
"O babă murdară pe picioare, care stă în fata icoanei Maicii Domnului în biserică, fată de un laureat al premiului Nobel ateu - baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, ăsta moare asa, dihor."
Ori aceasta nu o spun eu, un nimeni ci un mare filozof.

Si ca sa va dau
exemple vii va spun cazul concret al Catalinei. Cunoasteti cazul, stiti toti ca se lupta cu un cancer de aproape 2 ani. De mai bine de jumatate de an este ff rau. Medicii ii oprise Citostaticele ptr ca Nu dadeau rezultate.
Cand toti au spus STOP! Asta a fost! Am facut TOT ce s-a putut a intervenit Stapana ( asa cum frumos o numesti si tu Marina).
Ultimul RMN indica ca tumorile multiple s-au micsorat... Poate sunt
doar o ultima mangaiere inainte de sfarsit, numai Ea stie. Numai Ea, Stapana stie care este calea ei spre Mantuire. Maica Domnului cu ea si cu noi toti!
Ceea ce am vrut eu insa sa subliniez este ca
ceea ce NU poate face Omul singur, face impreuna cu Dumnezeu.
Nu spun sa desconsideram Inteligenta (cariera) ci sa o punem in slujba Intelepciunii. Numai asa frumos impletite raman nestricacioase urmele noastre pe pamant..
Iar tie Marina, iti multumesc ca ai intarit prin mesajul tau ceea ce scrisesem prima postare.
Urmele acestor sfinte femei si mucenite ( pe care le-ai pomenit si tu) au ramas si vor ramane
vesnic nestricacioase pentru ca
FAPTELE lor le-am mutat in calendare
pe vecie.
In rest, Bucurie!