Eu am facut acel vaccin si au trecut destule zile si nu am nicio reactie adversa..eu nu cred in teoriile conspiratiei..plus ca vaccinu e produs la noi in Romania la Institutul Cantacuzino..si mai ales ca doctorul si secretarul de stat Adrian Streinu Cercel l-a facut in ochii presei si nu are nimic.Am facut vaccine anti-gripale sezoniere de cand ma stiu si niciodata nu am avut nicio reactie adversa.Ati auzit de zvonuri?Asta este si cum ca vaccinul nu ar fi bun.Degeaba iei tu vitamina C,propolis ,usturoi si mai stiu eu ce daca maine treci pe langa un bolnav de AH1N1 si iei boala imediat(fiind vaccinat nu o mai ei).Indiferent de imunitate boala se ia daca intri in contact cu un bolnav de gripa noua,singurul remediu e sa faci vaccinul adica sa distrugi boala cu aceeasi arma,organismul fiind imun la gripa porcina deoarece a avut un virus de gripa porcina de la vaccin in el (virus NEAGRESIV,asta e foarte important)si e obisnuit avand anticorpii necesari sa nu primeasca boala.Doamne ajuta si multa sanatate.
|