View Single Post
Vechi 10.01.2010, 22:41:23
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ..

Citat:
În prealabil postat de bmadalin Vezi mesajul
Adevarul este ca faclia aprinsa care nu poate fi ascunsa sub pat.
Medicii astia cu 3 de f in fata de care zici tu, pana acum au lasat reprezentantii lor sa cheme lumea cu mic si mare iar ei si-au pus mana in fata gurii sa nu le citeasca nimeni buzele si au mormait incet, incet cat sa nu-i auda nimeni: nu faceti... nu faceti... nu faceti...

Da-mi linkuri cu acei medici 3f buni sa-i arat si eu mamei mele pe care a sfatuit-o medicul familiei sa faca.
Cauta, ca sunt pe net informatii cate vrei. Probabil ai sa spui, ca de unde stii ca alea sunt adevarate. La fel pot spune si eu, de unde stii ca sursele tale sunt adevarate. Repet, adevarul e dat de cei care traiesc in adevar, nu de cei mai multi. Vezi si tu cine spune adevarul si cine nu. Daca nu stii sa discerni, fa cursuri in domeniu, si apuca-te si fa analize de laborator. E cuvantul unor medici care spun ca vaccinul este rau, impotriva cuvantului mai multor medici care spun ca vaccinul este bun. Cine spune adevarul?

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote