Subiect: Codul lui Oreste
View Single Post
Vechi 10.01.2010, 22:47:01
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Vezi ca Dumnezeu e si mai mare! Totul pe lume se intampla cu voia Lui Dumnezeu. Ceea ce incerc eu, tu, X, Y, sa facem sunt lucruri simple, omenesti. Pana si ispitele diavolului sunt permise de Dumnezeu dintr-un anumit motiv. Daca voi considerati ca Dumnezeu vrea cu tot dinadinsul sa ne piarda si pe cei care pana nu demult credea ca ne-a castigat? ma rog, e o ipoteza. Dar eu cred ca e o teorie pe care tot diavolul ne-o induce!

Acum, vizionare placuta ca a inceput Codul lui Oreste de 10 minute! (reluare)
Asa este Dumnezeu e si mai mare. Dar Dumnezeu "celor mandri le sta impotriva". Dumnezeu nu vrea sa ne piarda, din contra. Dar daca noi ajungem sa ne incredem in mintea si inima noastra plina de pacat si patimi, si sa nu ascultam mai bine de un parinte cu experienta duhovniceasca si de Sfintii Parinti, ajungem la o mandrie mare de tot. Noi singuri, prin trufia mintii ne taiem craca de sub picioare.

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote