Scene de Horror in Bucharest! s-au dus aparatele disciplinat, sa fie intepate; contra cost. asta da gescheft...nu-si pun si ei intrebari, nimic! eu stiu ca atunci cand apare un virus, nu poti gasi imediat un antidot pt el.
prima: trebuie sa treaca un timp pana depistezi virusul
2. dupa ce ai depistat virusul, faci observati sa vezi cum se manifesta
3. cand ai strans informatii despre el, incepi sa testezi diferite substante pe el, ca sa vezi care au efect impotriva lui.
4. odata gasita substanta, incepi s-o testezi pe loturi martore, sa vezi cum se comporta subiectii.
5. dupa ce ai finalizat testele pe martori, centralizezi informatiile si definitivezi vaccinul
6. in final, introduci vaccinul in productie
Si intrebare: cat credeti ca ia toate etapele astea? 1 zi, 2, 3? o spt? o luna? Si mai exista undar: cum omul este un organism viu interactoneaza specific cu orice substanta ce patrunde in organism. Poate un vaccin sa fie eficient 100% pt toate organismele (oamenii)? Reactiile fiecarui organism in parte, difera fata de alt organism, pt ca fiecare este unic d,p,d,v genetic... Numai in interactiune cu mediul in care traieste si traind sanatos (fizic si spiritual) omul se poate proteja.... de ce unii subiecti pt aceeasi boala au simptome diferite si reactioneaza diferit? de ce unii oameni se imbolnavesc si altii nu, cand sunt afectati de aceeasi boala?
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
In opinia mea nu cazi cu labele in sus imediat cum ti se face vaccinul...si la fel cum abia asteapta sa moara unul in spital pentru a spune ca de gripa porcina, daca ar muri cineva dupa vaccin ar specifica ferm ca omul era de fapt bolnav de E-bola si de aia a murit, dar nicidecum din cauza vaccinului, Doamne fereste ca vaccinul nu sa aiba efecte adverse, numai boala conduce la complicatii letale! 
|