Citat:
În prealabil postat de REBUS
Pentru că nu au cunoscut vremea cercetării lor cei de demult au avut de suferit, la fel va fi și cu noi dacă nu vrem să știm cele ce sunt spre pacea noastră. Eu însă vă spun vouă: să nu stați împotriva celui rău; iar cui te lovește peste obrazul drept, întoarce-i și pe celălalt. Mat 5, 39
Obrazul poți să-l întorci fizic sau prin rugăciune, care trebuie să fie spusă cât mai des, să fie cât mai simplă, dar să îți fie de folos, de ex. împlinește trupul meu cu Duhul Tău IISUSE HRISTOASE, etc., iar dacă vrei să faci și pentru alții, o spui la plural, dar numai după ce ai simțit o schimbare în bine în viața ta.
Când te hotărăști să începi e bine să ții post, după câteva zile încerci fără să mai ții post și vezi dacă apare o schimbare iar dacă nu începi să te rogi și pentru toți vrășmașii tăi, la început cu post și apoi fără.
Dacă totul e OK, atunci mai spui și la altcineva și în felul acesta se poate SALVA ROMÂNIA, nu cu rugăciuni foarte puternice care vor face și mai răi pe cei care sunt împotriva Duhului Sfânt.
Ps. LXVIII
|
Si eu ma gandesc ca
Psaltirea lui David e cam dificil de rostit din cauza unor formulari vechitestamentare care necesita o pregatire duhovniceasca aparte. Personal, anumiti psalmi ii rostesc cu emotii si cu griji. Cand citim despre pacatosii din Psaltire, putem sa ne gandim la noi insine sau la diavoli. Daca ne gandim la altcineva, e de rau, caci am cazut in judecata aproapelui.
Psaltirea Maicii Domnului este scrisa in conformitate cu invataturile Noului Testament si poate fi rostita de oricine fara niciun asemenea pericol. Contine laude adresate Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si niste rugaciuni foarte frumoase pe care orice credincios le poate spune fara prea multa greutate. Eu propun ca in cadrul rugaciunii comune din Postul Mare sa citim
Psaltirea Maicii Domnului, aceleasi catisme, si sa spunem
Rugaciunea lui Iisus.