Nu stiam multe despre Fatima, asa ca am cauta informatii despre "mesaje".
Ori este foarte tarziu si sunt obosita, ori nu inteleg.. dar imi par a fi mesaje pro-catolice clare.
De ex. ce intelegeti voi din asta?
"To prevent this, I shall come to ask for the consecration of Russia to my Immaculate Heart, and the Communion of reparation on the First Saturdays. If my requests are heeded, Russia will be converted, and there will be peace"
Ce intelegeti?
Nu sunt rusii crestini ortodocsi cu evlavie fata de Maica lui Iisus Hristos? Despre ce convertire e vorba? Ce este aceea "Inima Imaculata"?
Astea-s mai mult ganduri.. daca veti spune ca urasc (cum i s-a raspuns lui Andrei) mai bine nu scrieti nimic!
Admir pozitia lui andrei im, andrei 25 si antoniap.
Pentru Om Bun.. spui:
Citat:
Oameni buni, ce poti sa faci, daca te pomenesti dintr-o data in fata unei astfel de minuni, indiferent de biserica din care faci parte? Nu-ti vine oare sa te faci una cu pamantul pentru pacatele tale? Este cineva care sa intoarca spatele si sa spuna: "Vai, e lucrare diavoleasca! Asa ceva acum si aici, nu se poate!"
|
Daca eu as vedea "ceva", tocmai din cauza pacatelor, ar fi normal sa o consider lucru diavolesc. De aceea sper din tot sufletul sa nu vad vreodata ceva! Ca mandria din inima mea m-ar orbi si as crede ceea vad si ce aud. Ba m-as crede si vrednica de aparitii. Dumnezeu sa ne pazeasca si sa ne intareasca, zic eu. Sper sa nu se simta nimeni ofensat.
In Biserica Ortodoxa gasim Adevarul intreg. Nu va mai pacaliti ca lipseste ceva.
Ce nu stim (din alte religii) nu ne este de trebuinta!
Iertati-ma.