Citat:
Īn prealabil postat de eduard40
Mi sa jurat pe Biblie ca nu are pe nimeni.Am fost vineri la manastirea Dumbrava la sfintul Maslu si m-am rugat acolo impreuna cu sora ei si sotul ei .Motivele ei mi lea enumerat : nu am ajutato cu copilul cant era mic si prin casa cu treburile( eu veneam rupt de la servici si nu eram in stare todeauna de acestea ,dar de o perioada buna de timp o ajut si eu miam dat seama ca trebuie ajutata ca ai este grei si ei,dar primesc raspunsul ca e prea tirziu ).Mi sa pus iarasi in vedere divortul si ca este forte hotarita( in genunchi m-am rugat de ea sa ma ierte si sa mai incercam, dar nu vrea).Ma rog la bunul Dumnezeu sa ma ajute .
|
Daca stii ca de obicei vorbesti prea mult, incearca o schimbare. Vorbeste mai putin si fii mai tandru. ,,Vorba dulce mult aduce.''- spune un proverb.
In caz ca nu are pe altcineva, se poate sa fie cu nervii la pamant din cauza stresului cotidian, din cauza stresului pe care i-l provoci prin vorbe sau din cauza altor neajunsuri...
Mergi si la un sexolog pentru a vedea daca pe acest plan nu faceti niste greseli sau daca nu a aparut vreo problema la tine sau la ea care s-ar putea corecta.
Nu vorbi mult cu ea, ci vorbeste-i lui Dumnezeu despre ea. Roaga-te Mantuitorului si Maicii Domnului sa-i spuna sotiei tale un cuvant bun pentru tine. In fata icoanelor LOR sa cazi in genunchi, nu in fata sotiei tale. Rugati-va impreuna, daca se poate. Nu uita ca nu avem voie sa-l idolatrizam pe niciun muritor.