Citat:
În prealabil postat de antoniap
Daca stii ca de obicei vorbesti prea mult, incearca o schimbare. Vorbeste mai putin si fii mai tandru. ,,Vorba dulce mult aduce.''- spune un proverb.
In caz ca nu are pe altcineva, se poate sa fie cu nervii la pamant din cauza stresului cotidian, din cauza stresului pe care i-l provoci prin vorbe sau din cauza altor neajunsuri...
Mergi si la un sexolog pentru a vedea daca pe acest plan nu faceti niste greseli sau daca nu a aparut vreo problema la tine sau la ea care s-ar putea corecta.
Nu vorbi mult cu ea, ci vorbeste-i lui Dumnezeu despre ea. Roaga-te Mantuitorului si Maicii Domnului sa-i spuna sotiei tale un cuvant bun pentru tine. In fata icoanelor LOR sa cazi in genunchi, nu in fata sotiei tale. Rugati-va impreuna, daca se poate. Nu uita ca nu avem voie sa-l idolatrizam pe niciun muritor.
|
Asai am tot insistat in impacarea mea, mi-a spus ca am terminato pshic , e satula rau si vrea divortul , iam zis sa mai aiba rabdare sa mai incercam 1 luna macar ,ca avem un copil impreauna .Am incercat sa mergem la un preot iam explicat ca Dumnezeu nu vrea despartirea ci vrajmasul, sincer nu mai stiu ce sa fac (eu vreau sa fie fericita)nu mia mai ramas decit un singur lucru sa accept divortul sau despartirea. Ma rog neincetat.Am incercat cu frumosul vorbe dulci mam schimbat mult , dar cand ma apropiu de ea mi se spune acelasi lucru (nu vreau ce vrei tu ......si daca insist ajungem la (nu te mai iubesc )....imi este foarte greu eu o iubesc.