Citat:
În prealabil postat de andrei_im
La REALITATEA s-au descoperit vinovatii raspandirii GRIPEI PORCINE si ai refuzului vaccinarii: CRESTINII …
Desi a declarat ca nu s-a vaccinat si ca “nici nu prea ar face-o”, Tudor Octavian n-a ratat momentul pentru a-si uni fortele cu Val Vilcu, intr-un atac furibund impotriva crestinismului, pe postul Realitatea, azi (9 ianuarie), intre 12-13.
Astfel, au ajuns ei la concluzia ca focarele de gripa porcina din Romania au aparut datorita maselor de credinciosi stransi la Sfintele Moaste dar si obiceiului de a saruta in general icoanele. Ca atare, au sfatuit autoritatile sa ia masuri in acest sens, iar Patriarhiei i-au cerut sa promoveze intens campania de vaccinare.
|
Eu am vazut emisiunea de duminica 10 ianuarie ora 23 de la Realitea cu Cercel, doctorul tinerilor indragostiti Crostian Andrei s a. Pot sa zic ca a fost foarte decenta.
Ei sustin ca acest vaccin este la fel de ofensiv / inovensiv ca si celelalte de gripa sezoniera de pana acum, facute dupa aceleasi proceduri. De altfel, sustine Cercel, ar fi facut unul de gripa sezoniera care l-ar fi continut si pe cel de porc daca ar fi fost gata la timp.
A mai intrat un director de spital din Iasi care nu l-a facut si, desi a fost intrebat de 3 ori sa dea argumente impotriva vaccinului, nu a dat. A zis doar ca mai asteapta informatii.
Eu personal sfatuiesc lumea care calatoreste mult, intra in contact cu mase de oameni sa intrebe medicii, cat mai multi si sa nu ia decizii bazate pe forumuri ai alte surse de pe internet.