View Single Post
Vechi 11.01.2010, 11:55:06
adelina02 adelina02 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin MSN pentru adelina02
Implicit

imi cer scuze daca deranjez dar am si eu niste intrebari legate de femei si barbati si va rog sa-mi raspundeti ca este important pt mine......normal Dumnezeu a creat femeia si barbatul pt ca ei sa apartina unul altuia si sa formeze un intreg iar dupa momentul casatoriei sa fie parteneri de viata,sa fie egali,sa se respecte unul pe celalalt..femeia trebuie sa isi iubeasca barbatul si sa ii fie fidela dar normal ar trebui si el sa fie la fel si sa isi daruiasca unul altuia intelegere si respect.....atunci de ce femeia este atat de injosita?de ce un barbat poate avea mai multe femei deodata sau are dreptul sa umble cu mai multe pe cand fata trebuie sa ramana fidela unuia singur?de ce femeia este considerata un simplu obiect pe cand baiatul se crede stapan asupra ei?de ce femeia trebuie sa ofere(dragoste,intelegere, sa aiba grija de casa)pe cand baiatul doar sa le cerseasca fara sa le ofere zicand ca e normal ca fata sa faca asta iar el doar sa primeasca?de ce baietii vad intr-o relatie doar lucruri care se rezuma doar la sex pe cand normal iubirea spirituala ar trbui sa fie pe primul loc?de ce baietii au dreptul la distractie cu fetele iar ele trebuie sa fie serioase(aici ma refer la faptul ca baietii vor distractie-sex.. iar pe fetele serioase nici nu le observa sau le pastreaza,,pt mai tarziu")?
Reply With Quote