View Single Post
Vechi 11.01.2010, 13:17:12
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adam000 Vezi mesajul
Desigur, tu ai da copilului de 2 luni sa manance o funie de usturoi ca sa-l vindeci naturist, ca doar esti mai desteapta decat orice doctor, nu?
Pai stai putin, normal ca sunt desteapta...iar unui copil atat de mic e normal sa i se dea un antibiotic slab, pentru ca nu ai de ce prescrie unui copil de cateva kg un antibiotic extrem de puternic...nu are sens din nici un punct de vedere, de moment ce nici nu e ceva care sa necesite un astfel de tratament!!!!

Dar ce zici de doctori care afland ca un pacient are metastaza, ii prescriu medicamente peste medicamente din cele mai scumpe, si de tot felul pentru ca intamplator le cunosc, si toate acestea cu scopul de a jupi banul de pe pielea rudelor???

Nu stii ce stii tu si cat crezi in doctori, dar un minim de cunostinte tot trebuie sa aiba tot omul...pentru ca nu mori in urma diagnosticelor bune si a medicamentelor aferente, dar poti muri din cauza incompetentei sau relei intentii a unuia, ca sa nu spun ca in cazul in care mai multi din cadrul ultimei categorii se aliaza, ghinion total!!!!
Citat:
În prealabil postat de adam000 Vezi mesajul
Apropo, se numeste "Ebola", nu "E-bola". Dar de fapt nici nu conteaza numele bolii, daca poate fi tratata cu usturoi, nu?

Bineinteles ca daca unul moare dupa 10 ani lovit de o masina, e mai simplu sa dea vina pe vaccin decat sa isi asume ca a trecut pe rosu la semafor...
A scuze, am scris cum se scrie E-coli

Dar eu nu sunt cu usturoiul, eu cu ceapa am treaba....dar oricum ideea e ca pana sa te arunci la nu stiu ce medicamente necunoscute sau vaccinuri dubioase, te mai poti si informa, si apela la diferite medicamente a caror compozitie o poti studia..afla ce si cum!

Nu de decesul survenit in urma traversarii neregulamentare vorbeam eu ci de un deces cauzat de un sistem imunitar corupt, de posibile tratamente experimentale, exagerate si fara sens, a caror cauzalitate nu ar putea fi decat ascunsa!
Reply With Quote