View Single Post
Vechi 11.01.2010, 17:11:17
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de eduard40 Vezi mesajul
Asai am tot insistat in impacarea mea, mi-a spus ca am terminato pshic , e satula rau si vrea divortul , iam zis sa mai aiba rabdare sa mai incercam 1 luna macar ,ca avem un copil impreauna .Am incercat sa mergem la un preot iam explicat ca Dumnezeu nu vrea despartirea ci vrajmasul, sincer nu mai stiu ce sa fac (eu vreau sa fie fericita)nu mia mai ramas decit un singur lucru sa accept divortul sau despartirea. Ma rog neincetat.Am incercat cu frumosul vorbe dulci mam schimbat mult , dar cand ma apropiu de ea mi se spune acelasi lucru (nu vreau ce vrei tu ......si daca insist ajungem la (nu te mai iubesc )....imi este foarte greu eu o iubesc.
Acest gen de necazuri poate surveni si din cauza unor farmece. Prin urmare, n-ar fi rau sa participi si la Sfinte Masluri, sa stropesti cu Agheasma prin casa si sa vezi ce se mai intampla. Accepta pana la urma si voia lui Dumnezeu, pentru ca in tot raul exista si un bine: lumesc sau duhovnicesc.

Daca ai vreo chemare aparte spre cele duhovnicesti, atunci Dumnezeu te ajuta sa-ti urmezi aceasta chemare, spunea parintele Arsenie Boca. Spune doar rugaciunea ,,Tatal nostru" de cate ori poti si Dumnezeu iti va arata care este voia Sa.
Reply With Quote