View Single Post
Vechi 11.01.2010, 19:21:38
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ion_ion_ion Vezi mesajul
buna vreau sa iti arat ceva f f important si anume:
„II Regi”(8:26) „Ahazia avea douazeci si doi de ani cand a ajuns imparat..”
iar in.........
„II Cronici”(22:2)” Ahazia avea patruzeci si doi de ani cand a ajuns imparat....”
Intrebare: Douazeci si doi sau patruzeci si doi?
gerseala foarte mare uitate in ce am crezut atitia ani.
sincer eu nu mai inteleg nimic din biblia ce a fost manevrata.m-am uitat si in mai multe bibli, engleza, spaniola, franceza gremana etc si acelasi raspuns.Am ajuns la conculuzia ca cel mai bine este sa cred intr-un singur Dumnezeu. Chiar cele 10 porunci date lui Moise cu referire la prima porunca care zice asa: Sa crezi intr-un singur Dumnezeu, ma facut sa vin cu picioarele pe pamint.Lauda Lui Dumnezeu Cel Unic si fara Egal,Amin!
Dumnezeu Preainaltul ne-a dat posibilitatea sa alegem ceea ce vrem noi, acum gindestete si tu putin ce faci tu in cipa de fata??? cind te rogi tu? cum te pregatesti inainte de rugaciune?? la cine te rogi?deci mai gindestete. uite Musulmanii se roaga la, Un singur Dumnezeu , nu cum o fac Crestini care se roaga la: moaste, sfinti, la tablouri, la picturile din biserici, la preotii.
Musulmanii se roaga de 5 ori pe zi, zi de zi fara a lasa o rugaciune,iar inainte de fiecare rugaciune ei isi fac ablutiunea adica, se spala.
Chiar sunt singuri care se roaga la un singur Dumnezeu, Stapinul Lumilor,Amin!

nu va mai luati dupa preoti, ei sunt cei mai murdari, ei sa stiti ca maninca carne de porc daca nu stiati, si uitati-va ce scrie in Leviticul 11 cu 7 si anume:...Sa nu mincati carnea de porc si sa il priviti ca pe un animal murdar.
vai de voi preotilor care duceti lumea pe cai gresite,adevarat ca Dumnezeu va va pedepsi
pentru tot c e face-ti voi in lumea aceasta, pentru ca la Dumnezeu este intoarcerea,Amin!

sallam_waleicum@yahoo.es
Mai omule, o fi o eroare de transcriere mai...
Reply With Quote