View Single Post
Vechi 11.01.2010, 21:03:50
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Sophia, nu stiu daca e drept sa cainezi pe cineva daca si-a ales un anumit drum cu anumite restrictii care ii erau cunoscute dinainte, si care pana la urma nu omoara pe nimeni. Am doua prietene din liceu maritate cu preoti. Ambele au casnicii bune. Cu una dintre ele m-am intalnit chiar in ajunul anului nou pe strada, am intrebat-o unde merge, si mi-a spus, spre mirarea mea, ca se duce sa cumpere niste mancare de post. Eu bineinteles, "cum, e post? ce post e? acum?" Si ea mi-a spus ca da, fiindca sotul ei are sa citeasca Molitfele Sf Vasile cel Mare, ei toata casa (stau cu parintii ei) postesc pe 31 dec. Unora li s-ar parea chestia asta un sacrificiu nemaipomenit, adica cum, cand toata lumea mananca fripturi, tu sa mananci fasole? Dar ea a spus-o cu cea mai mare naturalete, fara urma de parere de rau ... Si ii admir mult. (Asta venind de la o fata care in liceu de-abia tinea post o saptamana in Postul Mare, si in rest carne in fiecare zi, parintii ei la fel...cat se pot schimba oamenii.)
Reply With Quote