Subiect: Anonimatul
View Single Post
Vechi 09.03.2007, 13:42:54
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

"Mai observam, semnificativ, ca toti cei care lovesc si improasca cu noroi sunt adepti ai anonimatului, adica Clausemi, Ory, Cozia. Din fericire, sunt o minoritate."

Stiatzi ca aceasta minoritate, fiecare in parte, are nick-uri ce folosesc mantuirii? Stimate Domnule monah care aparatzi cauza monahismului impotriva celor ce o poarta cu adevarat, atzi citit postarile acestora? Sau le-atzi fusherit? cum am eu obiceiul, doar ca dinpacate pe mine ma duce mintea mai mult... si uneori, si de aceea va rugam sa va rugatzi si pentru noi...ca ma duce cu sorcova. Ma gandeam ca ar fi normal, inainte de a trece la acuzatzii din motiv ca persoanele sunt anonime, adica pe motivul ca nu prezinta actele la control, si ca nu va plac cei care nu discuta pe nume, ca doar sunt maturi si stiu ca nu sunteti de la politzie, si bine fac, ca nu se lasa inshelatzi de un pseudo-politzist de circulatzie, deci ma intreb si pe dumneavoastra la fel, inainte de a le reprosha cauza monahismului, le-atzi citit postarile din sumedenia lor pe diferit subiecte de pe acest forum? Nu-mi vine sa cred! Ca daca le-atzi fi citit, ati fi fost mult mai sensibil la povestile interesante ale vietzii lor sau poveshtile povestite de acestia.

Termenul folosit era de "eisberg curat"! si era vorba de cu ce se ocupa Clausemi in general cand are deaface cu cine nu trebuie si nu este cazul dumneavoastra. Iar chiar si termenul eisberg este un termen, cum sa-i spun Apostolic?

De data aceasta mesajul dumneavoastra mi-a placut pentru motive stiute doar de mine!
Reply With Quote