Subiect: Scopul familiei
View Single Post
Vechi 11.01.2010, 22:53:31
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul

Insa mi-as dori sa putem mentine proportiile corecte! sa nu punem munca/cariera inaintea familiei. Indiferent cat de sus sau jos ajungem sa nu uitam SCOPUL vietii. Mantuirea!
Draga Jeni, inteleg ce spui, dar ma intreb oare cum de nu vezi ca in cele mai multe cazuri tocmai sanatatea familiei depinde de munca prestata de mama si tata impreuna. De acolo incepe sa se clatine fundamentul pina la divort, de la bani, si DORINTA DE A AVEA!

Inteleg ca exista femei asa de smerite, modeste, carora NU LE TREBUIE NIMIC si care se multumesc, la propriu cu o coaja de piine uscata, stind , de comun acord cu sotul in saracie lucie si ingrijind, aplecata cu rivna si profunda recunostinta, Barbatul!
Ti-am mai spus treaba asta. Ca tine, si ca altele pe care le cunosc sunt foarte putine pe lume. DIN PACATE nu va putem da ca exemplu.

Ce bine ar fi fost ca femeia sa se multumeasca cu putin.
Vezi tu , multi barbatii ar accepta mai repede sa traiasca in nevointe, saracie, modestie, insa unde gasesti asa femei?
Explica-mi si mie cum de mai poate sta o femeie acasa in conditiiile preturilor actuale, exceptind doar cazurile in care sotul "a dat lovitura" pe undeva si este "pe felie". Insa de ce crestinism mai poate fi vorba si mintuire cind in cazul de mai sus tot familionul sta acasa la caldurica cu inima cit un purice ca tata sa nu piarda "vadul" ca e jale!!!
Reply With Quote