View Single Post
Vechi 12.01.2010, 00:46:23
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Auzi mai frate Zaharia da Sfantul Vasile cel Mare e viu sau mort?
Sfantul Vasile cel Mare este viu si duhovniceste si biologic ca avem Sfintele sale moaste,iar sufletul Sfantului e in Rai fiind viu duhovniceste.
Ti-a zis fratiei tale Sfantul Vasile cel Mare care e parerea sa fata de discutiile ecumenice?
Eu nu cred.
Tu frate te joci cu notiuni definite de stiinta precis dar fara sa le sti definitia sau continutul . Eu nu doresc sa te jignesc dar parca dupa ce si cum postezi incerc sa-mi reamintesc ca ai formatie de inginer si sa te inteleg astfel . Nu ma incerca cu lucruri curente,elementare , poti avea surprize . Asa de exemplu te anunt ca nu doresc sa mai discut cu tine pina nu-ti vei insusi corect notiunea de ,,viu biologic". Nu doresc sa fiu sarcastic dar pina nu imi spui definitia corecta nu mai vorbim deoarece unul vorbim de slanina si celalalt de faina...si in cazul acesta cum sa ne intelegem . Renunta la copiat paragrafe din carti si incearca mai mult sa ,,vorbesti" liber si corect.
Daca asa stau lucrurile simple ,curente , ce sa mai discutam despre starea sf. Vasile cel mare ? Mai spun doar ca in gindirea , trairea si vorbirea curenta a crestinului traitor nu mai exista notiunea de mort ci de adormit . Crestinul care crede ca la sfirsitul vietii moare este demn de ...mila !
Reply With Quote