View Single Post
Vechi 12.01.2010, 11:36:35
eduard40 eduard40 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.01.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Chestia cu juratul pe Biblie functioneaza doar la crestini.

Ai o fetita de 9 ani, care va sa zica de 9 ani te uraste pentru ca nu ai ajutat-o, si abia acum a reusit sa ti-o spuna?

Pana acum nu ti-a facut reprosuri majore din cauza asta, iar acum cand fata e destul de mare si nu mai e chiar asa rau (cred), vrea chiar despartirea pe motivul asta?

Un crestin stie si poate sa-si poarte crucea, deci chiar daca ar fi fost atat de traumatizata din motivul asta ar sti sa ierte cu atat mai mult cu cat in prezent lucrurile nu mai stau atat de rau.

Nu vreau sa-ti pun cuvantul la indoiala, dar poate sunt si alte motive despre care nu ne vorbesti? Poate ai facut ceva rau de care ea a aflat si nu vrea sa-ti zica?

Altfel, asa cum am mai spus, singurul motiv posibil si asta cu o certitudine de 99% este ca are o aventura.

Asculta-ma bine, este natura umana, nimeni nu da siguranta unui camin si sacrifica fericirea copiluli pentru NIMIC. Mai ales o femeie care prin natura ei tinde spre o dependenta afectiva. Daca n-ar fi gasit ceva de care sa se lipeasca, n-ar indrazni spre nebunia unui divort.

Hai sa te mai intreb o chestie..daca va despartiti cu cine ramane copilul? Adica v-ati pus problema asa?
Tu cum te intelegi cu fata? Ai vrea sa ramai cu ea daca va despartiti?

Se prea poate ca ea sa vrea copilul dar are de pierdut la capitolul asta daca se ajunge la divort pe motiv de infidelitate conjugala din partea ei.

Si inca ceva..cum si-a petrecut timpul cu cateva luni inainte de povestea asta? A stat mai mult pe acasa sau era plecata, intarzia, etc.?
Sta mult timp pe Internet? Acceseaza des site -uri gen hi5, foloseste messenger, irc?
Suficiente casnicii s-au destramat fara ca doua persoane sa se vada fata in fatza mai mult de 2-3 ori prin relatii la distanta care aprind imaginatia.

Gandeste-te bine, daca asta este probleme si afli despre lucrul asta, i-l pui in fata, ai un atu de partea ta si cine stie, s-ar putea sa o faci sa se razgandeasca la un moment dat, stiind ca nu ii vor merge toate asa cum si le-a calculat.
Spune-i ca n-ar trebui sa aiba incredere in promisiunile unor straini, pentru ca Dumnezeu este drept iar cel care minte si inseala are parte de minciuna si inselare, si tot raul care il face celui care i-a jurat candva fidelitate indiferent ce, se va intoarce impotriva ei.

Nu vezi omule, este absurd!! Ce promisiuni mari se fac la casatorie, cum altii trec prin momente mult mai grele si raman impreuna si ea vrea sa renunte nu cu motiv, practic cu un pretext.

Mda..destul de clar, daca nici pe la biserica nu mai da, se prea poate sa aiba probleme de constiinta, in cazul asta nu stiu ce sens mai are sa pui baza pe afirmatiile ei, fie si cu mana pe Biblie..

E bine sa fii si tandru dar daca are alta relatie, una mai ..pasionala, putin probabil ca va asculta de tandrete sau chiar ratiune, bun simt, morala, etc.
Gresit am o fetita de 9 ani care ma iubeste si de care ma ocup zilnic ne jucam impreuna facem teme etc.Si eu tind sa cred ca are pe cineva din toamana 2009 ca de atunci a inceput racirea relatiei si certurile.Fetita se da la mama din cite stiu in caz de divort,ca se dovedeste infidelitatea ei chiar nu stiu ce se intampla cu fetita noastra....Eu imi doresc din tot sufletul sa stea fata langa mine o iubesc este sange din sangele meu.A inceput cu internetul dar am urmarit in History pe ce pagini de internet se dadea ( youtube, muzica,horoscope zilnic)Am reusit si sai deschid adresa de mes , dar nimic interesant ,mesaje pe tel citite nimic interesant.Sa va zic si motivul primei certuri iam gasit in geanta un nr. de tel fara nume scris pe 2 biletele am sunat era un tip, am gasit adresa de mesenger noua :)si dela acele nr a inceput totul am devenit gelos , merge si la facultate dar foarte rar nu are timp si cica acolo a acostato acel tip (doar a promis ca o ajuta cu cursuri atit).Mai tarziu radea ca nu e nimic si ca a fost o prostie spontana.
Problema ca nu prea are timp de o inca o relatie ca e la servici si acasa mai mult de 1 ora nu a intarziat.
Reply With Quote