Citat:
În prealabil postat de eduard40
Gresit am o fetita de 9 ani care ma iubeste si de care ma ocup zilnic ne jucam impreuna facem teme etc.Si eu tind sa cred ca are pe cineva din toamana 2009 ca de atunci a inceput racirea relatiei si certurile.Fetita se da la mama din cite stiu in caz de divort,ca se dovedeste infidelitatea ei chiar nu stiu ce se intampla cu fetita noastra....Eu imi doresc din tot sufletul sa stea fata langa mine o iubesc este sange din sangele meu.A inceput cu internetul dar am urmarit in History pe ce pagini de internet se dadea ( youtube, muzica,horoscope zilnic)Am reusit si sai deschid adresa de mes , dar nimic interesant ,mesaje pe tel citite nimic interesant.Sa va zic si motivul primei certuri iam gasit in geanta un nr. de tel fara nume scris pe 2 biletele am sunat era un tip, am gasit adresa de mesenger noua :)si dela acele nr a inceput totul am devenit gelos , merge si la facultate dar foarte rar nu are timp si cica acolo a acostato acel tip (doar a promis ca o ajuta cu cursuri atit).Mai tarziu radea ca nu e nimic si ca a fost o prostie spontana.
Problema ca nu prea are timp de o inca o relatie ca e la servici si acasa mai mult de 1 ora nu a intarziat.
|
Da, legea la noi e destul de proasta in sensul ca mama are un soi de prioritate, dar poate ai auzit de Bogdan Draghici, si alianta T.A.T.A
http://www.t-a-t-a.ro/.
El este f. implicat in acest sens, lupta pentru dreptul taticilor si impotriva acestui soi de discriminari.
Vorbeste cu el (iti pot da adresa de messenger) atat preventiv sa afli cum stau lucrurile cat si daca Doamne fereste se ajune la divort.
Este posibil sa fie o relatie cu un coleg de servici/facultate si fiind inca la inceput sa fie fara intalniri prea dese desi si o intarziere de o ora + 1 ora sau doua plecat mai devreme de la servici e suficient pentru ca lucrurile sa o ia razna.
Daca te intelegi bine cu fata ta inseamna ca reprosurile ei sunt pure inventii, un tata cu adevarat absent din viata copilului nu se intelege bine cu copiii.
In loc sa-i ceri scuze pentru o vina inventata de ea, spune-i ca stii de relatia ei (chiar daca nu stii exact despre ce e vorba, nici nu e nevoie sa-i dai detalii) ca ai sa aduci dovezi la divort si ai sa faci tot ce este posibil sa pastrezi copilul.
Iar daca ea stie ca fiind mama o sa-i revina automat copilul, se inseala, pentru ca lucrurile se schimba in directia (spune-i despre T.A.T.A) si mai ales ca ea este cea care a gresit in relatia asta si nu tu.
Daca la 33 ani crede ca
o poate lua de la zero cu familia la varsta ei (subliniaza ideea, foarte importanta mai ales pentru o femeie, s-ar putea sa nu fie constienta de asta momentan pentru ca nu gandeste cu capul ci..) atunci nu are decat, spune-i ca o iubesti si ii respecti decizia doar sa nu te mai minta si sa caute tot felul de pretexte aiurea, macar farama asta de decenta sa o pastreze pentru ca indiferent ce zice, nu e vina ta ci a ei.
Iar intre timp, incearca sa afli ce si cum, vorbeste cu niste colegi/colege ale ei de servici (femeile au limba mai dezlegata), eventual de facultate.
Pe Internet s-ar putea sa intre cu un ID pe care nu-l stii si doar de la lucru, deci mai greu sa afli ce si cum, dar poti sa monitorizezi si calculatorul de acasa, s-ar putea sa aiba o scapare la un moment dat.
Inca ceva, daca are telefon, afla lista cu toate apelurile trimise, eventual primite, daca se poate fara sa stie ea.
Uita-te si in agenda, cauta nr. necunoscute, apeluri frecvente, vezi costul sms -urilor (nu stiu daca se poate obtine lista celor trimise/primite).
E putin probabil sa umble cu doua telefoane/cartele dar este posibil si sa nu fie nevoie de telefon daca e un coleg de servici desi un apel poate sa scape.
Asa, si vorbeste-i calm ca asta o sa o convinga mai mult decat daca ai sa fii agresiv prin ton sau gesturi. Inceteaza cu scuzele si da-i de inteles ca stii mai multe deca spui, iar daca vrea sa stie detalii spui ca ai sa vii cu ele la divort, dar inca mai are o sansa sa indrepte lucrurile si sa nu dea cu piciorul la 14 ani de casatorie pentru o iluzie de moment, pentru ca lucrurile nu vor merge cum crede ea si tu stii mai bine decat ea lucrul asta, ca stii chestii pe care ea nu le stie, sau daca le stie nu e suficient de lucida sa le inteleaga..etc.
Asta o sa o faca poate sa se gandeasca inca o data chiar daca i se pare ca a luat deja decizia corecta.