de la o femeie divortata
Draga Alin si Eduard,
Cand o femeie de 33 de ani cu un copil ii spune sotului ei ca s-a saturat inseamna ca asa este S-A SATURAT!!! NU ARE NEVOIE SA-SI GASEASCA PE ALTCINEVA!
S-a saturat sa fie pretuita doar cand MARIA SA SOTUL ARE CHEF. Dee, el este obosit munceste n-are timp...
S-a saturat sa vada ca acum mai nou e cu religia ( desi erau vremuri in care nu trecea cu lunile pe la biserica ).
S-a saturat sa fie cautata in geanta si prin agende de telefon si verificari de mail...( Doamne cum puteti sa scrieti si sa aveti pretentia sa fiti respectati cand voi nu respectati! )
Cum poti avea tu Eduard pretentia ca aceasta femeie sa te inteleaga atat timp cat tu 9 ani de zile ( ma refer aici la varsta fetitei tale) nu ai putut sa fii alaturi de ea? Gandeste-te ca timp de 9 ani de zile si ea ca si tine a avut serviciu, casa. copil, parinti, socri si un sot care din cand in cand isi aducea aminte ca are nevasta frumoasa, harnica si iubitoare. In 9 ani de zile cand i-ai oferit o floare asa pur si simplu cand ai mers cu ea la o plimbare, cand i-ai cumparat ceva ce stii ca ei ii placea foarte mult? Cand? Sunt intrebari la care ar trebui sa raspunzi singur. S-a SATURAT sa fie vazuta doar ca o sotie buna la casa omului laudata doar cand EL MARIA SA BARBATUL isi aduce aminte. Sunt sigura ca ti-a fost rau si a fost langa tine si mai sunt sigura ca si ei i-a fost rau si ca Tu nu ai stiut. Ca pana acum ai fost "ocupat" cu foarte multe lucruri si ai uitat de ea e dureros.
O femeie cu un copil nu vrea sa puna capat unei casnicii de bine nuuuu NICIODATA, o femeie vrea sa puna capat unei casnicii ca nu mai poate. E tanara are 33 de ani s-a maritat la 23 /24 de ani cand colegele ei faceau facultate. S-a maritat ca te-a iubit si a zis ca va fi bine...ca nu mai e asa..e vina voastra si mai ales a ta.
Daca ati fi avut o viata crestina impreuna nu ati fi ajuns aici...daca ati fi tinut posturile impreuna si ati fi mers duminica de duminica la biserica viata voastra era fireasca nu exista lipsa de incredere, suspiciune, tradare, lipsa de comunicare si toate celelalte.
Ca vrei TU sa salvezi acum ce a mai ramas din casnicie intorcandu-te la religie si culmea tinand posturi si rugandu-te si tot CULMEA DUMNEZEU neimplinindu-ti-le dovedeste cat de mult vrei tu sa faci asta.
Ai lasat preocuparile de odinioara si ai luat ale preocupari in brate..pai ce sa mai inteleaga biata femeie?
Incearca sa fii alaturi de ea, sa o ajuti sa faci lucruri bune si utile, frumoase si folositoare pentru tine si ea...nu sta acum cu biblia in mana si-i tine prelegeri ca nu de asta are nevoie...are nevoie de un sot, un barbat care pe langa drepturi are si indatoriri si daca vrei si iti este draga religia DUMNEZEU, IISUS, .MAICA DOMNULUI SI TOTI SFINTII apropiete de ei cand ti-ai terminat treburile gospodaresti cand EA SOTIA TA s-a linistit si culcat si in multa liniste noaptea te apropii de DUMNEZEU .Nu fi ca fariseul care spune Doamne eu asta fac, si asta si asta deci sunt tare bun....NUUUUUUUUU fii smerit in fapte mai ales...si incetul cu incetul descoperiti-va familia, descoperiti-l pe Dumnezeu impreuna....SF. Parinti se rugau unul in pustie si unul in casa si se rugau zecideani de zile la rand si nu spuneau Doamne eu m-am rugat si am tinut post iar tu nu mi-ai dat.NUUUU ei s-au rugat in continuare implinind cele ce se cuvenau a face impreuna.
Mergeti la biserica impreuna, mergeti si in parc, mergeti sa va plimbati , sa va ascultati tacerile la un moment dat iar ceea ce nu ai facut TU in 9 ani de ce vrei ca DUMNEZEU sa-ti realizeze in cateva luni? si fara prea mare efort daca se poate..
Gandeste-te ca poate e doar o palme pe care ai primit-o de la Dumnezeu ca sa te trezesti si sa realizezi ca ai o sotie buna, frumoasa, gospodina si nu in ultimul rand ca are si ea SUFLET pe care trebuie sa i-l ocrotesti si sa-l aperi cu dragoste, ingaduinta si mai ales respect pentru TOT ceea ce face.
Doamne ajuta!
|