Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
Nimic nu ti se intampla degeaba sau din pura intamplare.Le meriti.SI la fel ca tine merita toti barbatii care se poarta asa.
Am 'n" exemple (similare cu al tau), in familia mea, intre prieteni.
|
De unde stii ca sunt similare?
Il cunosti?
Eu nu, dar iau de bun ceea ce spune el iar din ceea ce spune nu cred ca sotia lui are dreptul sa se comporte asa cum se comporta.
Daca ar fi prietena, concubina, amanta, etc. ar avea tot dreptul, in definitiv nu i-ar lega mare lucru, dar promisiunile casatoriei, cei 14 ani impreuna si fetita de 9 ani, lucrurile astea tie nu-ti spun nimic?
Citat:
Dupa ce martirizati biata fiinta, vlaguind-o fizic si psihic, dupa ani de egoism feroce, in care barbatul sta ca un pasa si asteapta sa fie servit... cand intr-un final amarata de ea nu mai poate suporta si isi gaseste curajul si taria de a isi inghiti lacrimile si amarul umilintei ... acum va apuca si pe voi regretele... prea tarziu Eduard, prea tarziu... unde iti era credinta si iubirea in cei 9 ani???
|
"Martirizat"? De unde stii ca este cazul?
Daca ar fi fost 5 copii, da. Omul muncea, eu personal nu cred ca venea acasa si statea la meci in timp ce sotia se ruga de el cu lacrimi sa o ajute prin casa.
Sau asa este, Eduard?
Citat:
Atunci nu mai gandeai la fel , ca ce a unit Dumnezeu, omul sa nu desparta???? sau ai crezut ca i-ai pus saiba pe deget si ai capatat drept divin asupra ei... sluga la darloaga???? Trebuia sa te gandesti ca va veni o zi cand satula de atatea mizerii isi va lua zborul. O felicit din toata inima!!! E o luptatoare.Doamne ajuta, cat mai multe femei sa isi ia inima in dinti ptr o viata mai buna,in demnitate si respect, chiar daca aceasta presupune riscul de a ramane fara barbat pana la sfarsitul zilelor ei.
|
In orice caz, tocmai cand omul afla de Dumnezeu si incepe sa-si indrepte greselile, taman atunci prinde si ea curaj sa o ia in directia opusa binelui, iertarii si mai ales ..lui Dumnezeu?
Ce minte sucita ar putea binecuvanta asa ceva?
Eu cred ca nu curaj i-a trebuit ci altceva.
Ramane de vazut.