Subiect: Anonimatul
View Single Post
Vechi 09.03.2007, 16:11:28
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Clausemi
Citat:
În prealabil postat de vsovi
Nu e de ras, avea dreptate parintele Arsenie! ... ca termenul face trimitere la parintzii pustiei...
Nu vsovi....termenul face referire la cei care sunt paraleli cu aceasta viata,cu acest drum al manastirii.

In schimb apreciez umorul... si cand am ocazia si timpul necesar la dispozitie incerc sa ma uit la acele desene...dupa cum mi-ai povestit sigur imi vor placea si ceva voi avea de invatat :)
termenul face referire la cei care sunt paraleli cu aceasta viata, cu acest drum al manastirii.

asta sugeram si eu in termenul respectiv... , oameni slabi de prea mult post, oameni paraleli cu manastirile cu care suntem obijnuitzi, calugari adevaratzi si frumoshi, ... parintzi ai pustiei.

Dar am intzeles unde batzi, unde ai facut trimiterea ... dar tocmai asta vroiam sa subliniez, ca termenul respectiv este un fel de lauda... daca stai si cugeti, daca pricepi realitatea din spatele unor vorbe simple...

oricum vorba parinterului Arsenie Boca, este superba, cu conditzia sa nu priveshti direct spre ironie.
Reply With Quote