View Single Post
Vechi 12.01.2010, 16:05:19
eduard40 eduard40 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.01.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
De unde stii ca sunt similare?
Il cunosti?
Eu nu, dar iau de bun ceea ce spune el iar din ceea ce spune nu cred ca sotia lui are dreptul sa se comporte asa cum se comporta.

Daca ar fi prietena, concubina, amanta, etc. ar avea tot dreptul, in definitiv nu i-ar lega mare lucru, dar promisiunile casatoriei, cei 14 ani impreuna si fetita de 9 ani, lucrurile astea tie nu-ti spun nimic?

"Martirizat"? De unde stii ca este cazul?
Daca ar fi fost 5 copii, da. Omul muncea, eu personal nu cred ca venea acasa si statea la meci in timp ce sotia se ruga de el cu lacrimi sa o ajute prin casa.
Sau asa este, Eduard?

In orice caz, tocmai cand omul afla de Dumnezeu si incepe sa-si indrepte greselile, taman atunci prinde si ea curaj sa o ia in directia opusa binelui, iertarii si mai ales ..lui Dumnezeu?
Ce minte sucita ar putea binecuvanta asa ceva?

Eu cred ca nu curaj i-a trebuit ci altceva.
Ramane de vazut.
Problema ca am muncit foarte mult ca sa avem banii necesari si nu nea lipsit nimic, lucram la o firma particulara , am fost la munca in strainatate de mai multe ori , aveam si clienti care veneau acasa si mai faceam un ban , ce sa zic am ajuns la o stare materiala foarte buna , iam luat masina ,tot ce sia dorit , excursii in Creta la 4 stele , mobila schimbata de mai multe ori etc .Am fost si genul de om casa ,munca , fara baute cu colegi sau iesiri nopti pierdute .Doar cu ea mergeam la petreceri ,onomastici ,etc.
Reply With Quote