Citat:
În prealabil postat de eduard40
Mi sa jurat pe Biblie ca nu are pe nimeni.Am fost vineri la manastirea Dumbrava la sfintul Maslu si m-am rugat acolo impreuna cu sora ei si sotul ei .Motivele ei mi lea enumerat : nu am ajutato cu copilul cant era mic si prin casa cu treburile( eu veneam rupt de la servici si nu eram in stare todeauna de acestea ,dar de o perioada buna de timp o ajut si eu miam dat seama ca trebuie ajutata ca ai este grei si ei,dar primesc raspunsul ca e prea tirziu ).Mi sa pus iarasi in vedere divortul si ca este forte hotarita( in genunchi m-am rugat de ea sa ma ierte si sa mai incercam, dar nu vrea).Ma rog la bunul Dumnezeu sa ma ajute .
|
Eduard, nu te supara, am impresia ca nu spui tot.
Nu pot crede ca tu nu stii ce anume v-a indepartat unul de altul.
Asta cu ajutatul.. da, este neplacut sa nu ai nici un sprijin (dar ma refer la sprijin moral, mai ales, cum a observat Aurelia Popescu. Ingrijitul copiilor nu te rupe in doua, este ok, dar lipsa sprijinului moral este groaznica).
Dar de la lipsa de sprijin, la divort este cale f lunga.
Poate ar trebui sa te gandesti ce ai facut tu, nu ce face ea.
Si citeste si ce a spus Andrei Cozia.. nu cumva tu pozezi in victima inocenta, iar restul sunt "pacatosi"?
Poate ca ea considera prelegerile tale biblice ca o culme a ipocriziei.
Nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi, poate ar trebui sa gasesti un duhovnic sa te indrume.
Eu cred ca de la acest punct ar trebui sa-ti examinezi propria viata si constiinta (nu poseta sotiei).
Si sprijinul tot la Dumnezeu il vei gasi, dar cum va vrea El, nu cum vrem noi.