Citat:
În prealabil postat de heaven
... PS:Am rugamintea,daca vreunul din utilizatori are un link unde as putea urmari respectiva emisiune de pe net sa mi-l dea si mie.Va multumesc frumos!
|
Doamne-ajuta!
Aproape tot ce s-a discutat in cadrul emisiunii este pe acest blog (este al invitatului lui Oreste din acea emisiune, Doru Bem). Subiectele abordate sunt sus, coloana din dreapta, sub rubrica ARHIVA BLOG / 2010. Contin inclusiv filmuletele comentate in emisiune. Mai putin subiectul Ivan cel Groaznic, care este un link pentru filmul cu acelasi nume, inca disponibil pentru download (cu click dreapta pe link si
save target as) cu subtitrare in limba romana. Actorul din rolul principal este chiar cel care a facut memorabilul rol din Ostrovul.
Si, pentru ca a venit vorba despre acest film, am gasit o carticica ("Ostrovul. Acolo unde se termina filmul...", Editura Agnos, 3.5 RON) la Libraria Sofia, cu un foarte interesant comentariu pe marginea filmului "Ostrovul", sub forma de dialog intre maica Ecaterina (fosta actrita) si unul dintre cei mai indragiti profesori din invatamantul teologic superior, Pr. Conf. Univ. Dr. C-tin Necula. Merita citita.
Pentru cei care locuiti in strainatate si va doriti carti, DVD-uri din Romania, mi-ati face o mare bucurie, daca mi-ati trimite lista, ca sa vi le procur si sa vi le trimit.
Link-ul pentru subiectele abordate in emisiunea lui Oreste:
http://carareauniversului.blogspot.c...-groaznic.html
Doamne-ajuta!