View Single Post
Vechi 12.01.2010, 18:08:26
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Pai parintele Cleopa si parintele Arsenie Papacioc inspirati de preabunul Dumnezeu au avut initiativa de caterisire a parintelui Ioan Iovan pentru ca facea spovedanie la comun fara sa-i fi dat cineva binecuvantare.Fusese inselat de duhuri rele.Masura a fost foarte buna ca parintele Ioan Iovan mai apoi pocaindu-se nu a mai vrut sa aiba de-a face cu inselarea draceasca de la manastirea Vladimiresti.
Vedeti in cartea fratelui Danion Vasile "Jurnalul convertirii" ca parintele Ioan Iovan le numea pe maicile de acolo de la Vladimiresti "diavolite".
Este adevarat ce spui tu dar avem interes diferit in ceea ce priveste aceiasi realitate : eu comentez ceva(Plamadeala era constrins de securitate deoarece trecutul parintelui era de legionar iar ,,vestitul" colonel mitropolit trebuia sa faca jocurile ocultei cind s-a ivit ocazia) iar dumneata altceva (ce facea popeste ieromonahul). Nu este gresit ce spui dar este diferit.
Dar de ,,cetateanul " Corneanu care a gresit mult mai grav decit Ioan Iovan si este in prezent sarutat pe miini , ce zici ? Este mai de trecut cu vederea sau de ,,busit" exemplar . Sau acum nu mai comentezi chipurile ca nu ai indrasni sa ,,judeci" un ierarh ? Nemaisocotind ca la nivel de mitropolit implicatiile sunt cu totul altele decit la un ieromonah!
In orice caz retin infocare de aparator al ortodoxiei care te stapineste . Dar sa nu uiti : incearca sa renunti la atitudinea de a copia tot felul de citate postindu-le aici pe forum . Vorbeste liber , corect si la subiect !
Daca te-am deranjat inseamna ca am reusit sa-ti atrag atentia ...si asta este bine, poate fi folositor !
Reply With Quote