Citat:
În prealabil postat de mihailt
Pai parintele Cleopa si parintele Arsenie Papacioc inspirati de preabunul Dumnezeu au avut initiativa de caterisire a parintelui Ioan Iovan pentru ca facea spovedanie la comun fara sa-i fi dat cineva binecuvantare.Fusese inselat de duhuri rele.Masura a fost foarte buna ca parintele Ioan Iovan mai apoi pocaindu-se nu a mai vrut sa aiba de-a face cu inselarea draceasca de la manastirea Vladimiresti.
Vedeti in cartea fratelui Danion Vasile "Jurnalul convertirii" ca parintele Ioan Iovan le numea pe maicile de acolo de la Vladimiresti "diavolite".
|
Este adevarat ce spui tu dar avem interes diferit in ceea ce priveste aceiasi realitate : eu comentez ceva(Plamadeala era constrins de securitate deoarece trecutul parintelui era de legionar iar ,,vestitul" colonel mitropolit trebuia sa faca jocurile ocultei cind s-a ivit ocazia) iar dumneata altceva (ce facea popeste ieromonahul). Nu este gresit ce spui dar este diferit.
Dar de ,,cetateanul " Corneanu care a gresit mult mai grav decit Ioan Iovan si este in prezent sarutat pe miini , ce zici ? Este mai de trecut cu vederea sau de ,,busit" exemplar . Sau acum nu mai comentezi chipurile ca nu ai indrasni sa ,,judeci" un ierarh ? Nemaisocotind ca la nivel de mitropolit implicatiile sunt cu totul altele decit la un ieromonah!
In orice caz retin infocare de aparator al ortodoxiei care te stapineste . Dar sa nu uiti : incearca sa renunti la atitudinea de a copia tot felul de citate postindu-le aici pe forum . Vorbeste liber , corect si la subiect !
Daca te-am deranjat inseamna ca am reusit sa-ti atrag atentia ...si asta este bine, poate fi folositor !