Subiect: Duhul Evanghelic
View Single Post
Vechi 09.03.2007, 18:31:29
jeny
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de jeny
nu realitatea nu ne descurajeaza sa traim crestineste atata timp cat ne dorim cu advarat sa fim crestini, pentru mine realitatea inseamna neputintele mele nu lumea din jur, de aceea spun ai cazut ridica-te iar ai cazut iar ridica-te si mergi asa pana la capat important este sa ne gaseasca moartea pe cale. Eu nu consider ca ceea ce este in jur ne influenteaza viata, ispite au fost sunt si vor fi intodeauna dar si sfinti, martiri, sunt au fost si vor fi intodeauna asa ca important este scopul vietii noastre adica mantuirea
revin..., deci, nu am vrut sa spun ca e usor sa traiesti in duh, am vrut sa spun ca nu trebuie sa renuntam chiar daca ne poticnim, chiar daca cei din jurul nostru nu ne inteleg, ne marginalizeaza, noi sa avem puterea sa mergem inainte..de asta spuneam ai cazut ridica-te, iar ai cazut iar ridica-te, dar asta nu inseamna sa duci o viata nepasatoare, ce conteaza ca am cazut merg la spovedit iar fac...ca _D-zeu ma iarta oricum....viata si tot ce e in jurul nostru ne afecteaza oarecum viata, DAR ASTA NU INSEAMNA CA TREBUIE SA DAM VINA PE SOCIETATE pentru slabiciunile si pacatele noastre, intr-un cuvant am vrut sa spun SA AVEM RESPONSABILITATEA FAPTELOR NOASTRE pt ca au existat si exista martiri si sfinti si in vreme de prigoana sa nu deznadajduim. doamne ajuta
Reply With Quote