Citat:
În prealabil postat de Fani71
Si eu va doresc la fel.
Totusi, ocoliti intrebarea: ne-ati acuzat pe noi cei ce ne impartasim fara sopovedanie de incalcarea Traditiei si de laxitate, dar cand va intreb de ce sfintia voastra faceti la fel ziceti ca fiecare are duhovnic si nu trebuie sa dea socoteala altora pentru ce face. Atunci nu ne acuzati nici pe noi, ca nu facem asta fara sfatul si binecuvantarea duhovnicului.
|
Nu mi se pare folositor sa analizezi ceea ce face preotul.
Niciodata.
Sunt convinsa ca marea majoritate a preotilor sunt constienti de misiunea care o au si nu iau cu usuratate munca lor. Este o povara uriasa si mi se pare foarte urat sa cautam nod in papura!
Chiar daca ei nu s-ar spovedi de fiecare data (dar sunt convinsa ca se spovedesc f des), ei nu duc o viata de mirean! Mi se pare aberant sa comparam viata noastra cu viata preoteasca si constiinta noastra cu constiinta lor.
Pai, Fani, ai luat tu asupra ta povara multor suflete, asa cum face George, ca sa vorbesti in cunostinta de cauza despre viata preoteasca?
Vrei sa stii ce ai de facut? George ti-a spus parerea lui si cred ca este f documentata, deoarece parerea lui vine cu o mare responsabilitate, nu arunca cuvinte asa cum facem noi!
Sincer, mi se pare insultator felul in care pui problema.
(degaba ii spui "sfintia voastra")