Se pare ca toti trec cu vederea ca victima principala este copilul

(.
Apoi chiar si Eduard si sotia lui sunt in suferinta.. eu nu cred ca divortul este o solutie.
Nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi despre casnicie, nu le dau din prea multa stiinta, ci pentru ca poate Eduard va folosi ceva din ele.
Eu cred cu tarie ca orice apropiere de cineva incepe cu iertarea. Cred ca ar trebui sa-si ierte sotia din toata inima (chiar daca ea, foarte posibil, il inseala) si sa o iubeasca asa cum este.
Cred ca oamenii sunt sensibili la iubire si sunt capabili sa discearna iubirea de pretentii egoiste/egocentriste.
Eu am ajuns in punctul in care orice comunicare cu cineva era imposibila si am gasit cuvintele Par. Rafail Noica:
Toate se leaga si se dezleaga in Duh si in nevazut
Le-am incercat de multe ori.. Cheama-L pe Hristos mijlocitor intre voi.
http://www.razbointrucuvant.ro/2008/...si-in-nevazut/
Eduard, trebuie sa ai incredere in Dumnezeu. Tu vii aici pe forum.. cat putem sa te ajutam noi?
Vorbeste-I lui Dumnezeu despre problemele tale, du-I Lui grijile tale. Vorbeste-I despre sotia ta, despre copilul tau. (Dar cred ca inainte de asta trebuie sa ierti sotia din tot sufletul.)
Poate ca o sa fiu considerata foarte ciudata, dar daca banuiesti ca sotia are legatura cu un coleg.. si pe acela ar trebui sa-l ierti.
(Aveam pe cineva care-mi pricinuia neplaceri, aveam ganduri de razbunare etc.. Imi dadeam seama ca nu ar trebui sa simt dusmanie, dar asta simteam. Nu stiam cum sa rezolv situatia si in disperare de cauza, am zis hai sa ma rog pentru omul acela. Si la inceput m-am rugat in sila.. dar si asa fortata, cu incetul toata dusmania si supararea s-au risipit. Imi era dusman, nu-mi mai este.. Ai si tu incredere in Dumnezeu).