View Single Post
Vechi 13.01.2010, 10:39:18
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
De ce, toti doctorii trebuie sa fie mai intai bolnavi de o boala ca mai apoi sa vorbeasca despre ea sau asa o trateze?

Tu esti un caz particular, nu generaliza.

Chestia cu "sursa sigura" e interpretabil. Ceea ce e sigur pentru tine pentru altii poate sa nu fie asa sigur.

Nu mi-ai zis daca ai face experimentul cu vitamina D si TBC -ul.
dragutzul meu multumesc ca m-ai facut speciala -sunt un caz particular ,DAR din pacate (o spun din cauza bolii ) mai sunt multi ca mine ,si mai sunt multi neinformati care au o boala a tiroidei si nu stiu ! daca ai auzit pe la tv ,in general cei care au facut vaccinul ,si aveau o boala cronica stiuta sau nestiuta ,au murit ! Nici tu nu ai raspuns dc ai vrea sa fii in locul meu si al multor altora care au alte boli cronice ! ai macar habar de ex in cazul meu ,ca tot m-ai facut caz particular ,ce inseamna hashimoto ?

Tiroidita Hashimoto (tiroidita limfocitara autoimuna ) a fost descrisa in 1912 de Hashimoto (medic japonez). Este caracterizata de distrugerea celulelor foliculare, variate grade de infiltrare limfocitara si fibroza. Manifestarile clinice ale bolii sunt variabile si includ eutiroidism, hipotiroidism subclinic, hipotiroidism permanent si, mai rar, trecerea de la hipertiroidism la hipotiroidism sau invers.Tiroidita Hashimoto este uneori asociata cu alte boli autoimune: boala Addison (insuficienta suprarenaliana), diabet zaharat de tip 1, hipoparatiroidism, vitiligo, anemia pernicioasa, boli ale tesutului conjunctiv (de exemplu poliartrita reumatoida, lupusul eritematos sistemic , sindromul Sjögren) si sindromul Schmidt (boala Addison, diabet zaharat si hipotiroidism secundar tiroiditei Hashimoto).

ce zici vrei sa afli mai multe ? cauta pe net ca sa intelegi cazul particular care NU vrea sa isi bage vaccin pt gripa noua !
si inca o chestie : niciodata sa nu zici niciodata ! asta dc intelegi ce vreau sa zic !
o zi buna si tie ,si du-ye ,alearga sa-ti faci vaccinelul ,dc tot spui ca este asa de "inocent"
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote