View Single Post
Vechi 13.01.2010, 10:46:13
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmadalin Vezi mesajul
elenavioletacocos, tu cand ai fost la doctor cu tiroida ta, doctorul ti-a zis sa faci ce vrei tu, cum te duce capul pe tine?

Ca tot veni vorba sa facem dupa ce ne duce capul, era un nene care suferea de ceva. Si o cunostinta i-a adus carbune medicinal din Egipt pt boala aia. Dupa ce a luat cateva saptamani a facut o criza de rinichi de l-au dus la operatie.
Cand l-a operat doctorul si-a vazut ce are acolo ia zis: domne, dar aveti numai pamant prin rinichi, ce ati facut?
Si foarte simpatic nenea care a luat carbunii: Si acum ce era sa-i zic, ca am luat eu si am mancat pamant timp de 2 saptamani cu lingurita? I-am zis si eu, nu stiu domnu' doctor.

Cam asta se intampla cand faci dupa cum te duce capul.
Dar si doctorii trebuie sa-ti zica care e treaba nu sa te intrebe pe tine.
cand am zis fiecare sa faca cum il duca capul ,ma refeream strict la acest vacccin !
cand am fost la doctor cu tiroida mea ,asta prin 2002 ,medicul mi-a dat un tratament gresit ,culmea un spital renumit din spania ,apoi dupa un an ff rau am mers la o doctorita particulara si ea m-a ajutat sa imi revin !
in 2009 cand am venit definitiv in ro ,am fost la dr harsan din ploiesti ,un nebun ,care mi-a spus ca dc imi ies analizele peste 2 ,sa iau inca o pastila ! deci eu nu sunt genul de om care sa faca de capul lui atunci cand e vb de boala lui ! inca o data MA REFEREAM LA ACEST VACCIN ! eu ma duc la control periodic la o dr f buna pe care am descoperit-o ,iau tratament pe viata ,iau antibiotic daca dr mea mi-l recomanda etc
acum sper ca ai inteles ce am vrut sa spun !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote