Citat:
În prealabil postat de AlinB
Santaj? De ce ar fi santaj?
Nu poti sa dai cu piciorul la munca celuilalt pe motiv ca a ta a fost mult mai importanta si sa pleci si cu sacul plin.
Alegerile au consecinte si daca sunt proaste, consecintele sunt proaste, numai ca omul care se crede smecher vrea sa faca si prostia si sa ia si bucuria..
|
Pai de ce nu ar fi?
Toti barbatii cand sunt parasiti, sau pe punctul de a fi parasiti afirma ca sotia/partenera il inseala...Fereasca Sfantul sa recunoasca ca a adus-o la limita si nu mai poate femeia sa il vada in ochi! Nu inseamna ca vai, el trebuie sa greseasca nu stiu cat, sau sa o insele...orice om are limitele lui, si mai ales atunci cand le si expune partenerului in speranta ca va asculta si va incerca sa inteleaga...cel de alaturi chiar trebuie sa incerce sa faca ceva!
Da, asta cu tolba plina, suna cam ciudat...am mai vazut barbati care de moment ce muncesc si aduc banii acasa, considera ca sotia e tratata ca o regina...problema e ca o data ce esti casatorit, nu mai evaluezi tu situatia numai prin prisma ta, pentru ca ar trebui sa il intrebi( asta daca nu cumva iti spune deja cum stau lucrurile)si sa il citesti pe celalalt sa vezi daca e multumit, si daca banii sunt totul pentru el....
Exista si oameni care inseala si care vor jumatate din bunuri, chiar daca nu au dat un cent pe nimic din ce vor, insa cu siguranta nu toti sunt asa...iar cand se pune problema unui divort, trebuie analizata situatia foarte bine, nu sa iti spui rapid " Ma inseala si imi vrea casa!" ca sa scapi de remuscari tardive!