lupta continua, chiar daca
pare ca batalia s-a incheiat... deci trebuie
sa ne mai antrenam ca să
nu o pățim si noi acuma dupa ce
''i-am ciuruit la alegeri''... ca ei
nu stau liniștiți
ci se antreneaza ... cum să
ne ciuruiasca și apoi s-o fure pe
RomânicaI sau
RomânicaII sau
RomânicaIII ... deci
or să tragă fără milă căci nu le-a pasat niciodată de
Românica noastră și ne
bagă apoi la proces ca de ce i-am dat...
ciucalată... deci cam stiu
ce urmează ca am vazut ce le poate
capul... si daca nu priveghem o să ajungem iar de
râsul universului cosmic... adică
noi cei din linia întâi o să greșim... adică aia care s-au rugat,
au luptat,
au rabdat și au votat și
acum cântă, noi o să ajungem ciuruiți de ei... deci știu ce urmeaza, urmează cacealmalele antichriste ale ''
băieților buni'' autointronatzi de către
cc de la
tribuna senatului... cu ocazia juramântului președintelui tuturor Românilor într-o splendidă și impunătoare 'biserică'... deci avem de răbdat 42 de luni de prigoana dupa autointronarea senatului prin grija CCR cu participarea patriarhului... 3 ani și jumătate de prigoană păna ce se va aplica referendumul validat și iar se va respecta Constituția și suveranitatea României exact așa cum este scris la constituție: că votul românilor prin referendum exprimă voința și suveranitatea și nu este doar o consultare a unei păreri cum voit au confundat și insinuat membrii CC nerespectând articolul 2 și 90, amestecându-le cu articolele in care se consulta parlamentul sau curtea constitutionala cerându-li-se păreri consultative pe diferite probleme... deci răbdaree, răbdărică, răbdaroi ca să nu ne preschimbăm în moroi... că suntem
în timpul lui antichrist... căci ne-au furat și subtilizat suveranitatea de sub nas exact dupa
secunda 47 din filmul acesta și înainte de secunda 50!