View Single Post
Vechi 13.01.2010, 15:00:53
redandrei90's Avatar
redandrei90 redandrei90 is offline
Member

Data înregistrării: 22.08.2009
Locație: Craiova
Religia: Ortodox
Smile

As vrea sa adaug faptul ca a asculta muzica rock cu versuri satanice este pacat. Este acelasi lucru cu a vedea un documentar la tv care incearca sa iti demonstreze ca Iisus nu a existat sau ca a fost gasit mormantul in care este ingropat alaturi de mama sa si copii acestuia. Toate ispitele acestea incearca sa ne indeparteze de la credinta in mod constient. Daca noi ascultam o melodie, fie ea rock, pop, house, hip-hop, etc si din intamplare nu ne dam seama ca ne transmite ceva satanic nu stiu daca ne indeparteaza de la credinta pe care o avem(cel putin mie nu mi s-a intamplat).

Ca exemplu, eu nu stiam ca melodia "imagine all the people" este satanista. Eu am ascultat-o de cateva ori cu tatal meu in masina, nu prea am fost atent la versuri, nu m-a atras prea mult, dar tatal meu nu prea cunoaste engleza si lui ii placea ca e mai soft. Asta inseamna ca am pacatuit?

-Cand am spus ca liberul arbitru implica responsabilitati m-am referit la faptul ca suntem liberi sa facem ce alegere vrem noi in viata, sa ne alegem studiile, cariera, sotia :D etc. Dar facem foarte multe greseli pentru care suntem nevoiti sa raspundem in fata prietenilor, a legii, in fata lui Dumnezeu. Poate daca am fi fost robotii lui Dumnezeu am fi deja mantuiti, lumea ar fi mai buna, El ne-ar fi ghidat spre credinta mai mare, spre mantuire...

-Nu cunosc albumul:D

Last edited by redandrei90; 13.01.2010 at 15:14:27.