View Single Post
Vechi 13.01.2010, 17:47:03
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
lupta continua, chiar daca pare ca batalia s-a incheiat... deci trebuie sa ne mai antrenam ca să nu o pățim si noi acuma dupa ce ''i-am ciuruit la alegeri''... ca ei nu stau liniștiți ci se antreneaza ... cum să ne ciuruiasca și apoi s-o fure pe RomânicaI sau RomânicaII sau RomânicaIII ... deci or să tragă fără milă căci nu le-a pasat niciodată de Românica noastră și ne bagă apoi la proces ca de ce i-am dat... ciucalată... deci cam stiu ce urmează ca am vazut ce le poate capul... si daca nu priveghem o să ajungem iar de râsul universului cosmic... adică noi cei din linia întâi o să greșim... adică aia care s-au rugat, au luptat, au rabdat și au votat și acum cântă, noi o să ajungem ciuruiți de ei... deci știu ce urmeaza, urmează cacealmalele antichriste ale ''băieților buni'' autointronatzi de către cc de la tribuna senatului... cu ocazia juramântului președintelui tuturor Românilor într-o splendidă și impunătoare 'biserică'... deci avem de răbdat 42 de luni de prigoana dupa autointronarea senatului prin grija CCR cu participarea patriarhului... 3 ani și jumătate de prigoană păna ce se va aplica referendumul validat și iar se va respecta Constituția și suveranitatea României exact așa cum este scris la constituție: că votul românilor prin referendum exprimă voința și suveranitatea și nu este doar o consultare a unei păreri cum voit au confundat și insinuat membrii CC nerespectând articolul 2 și 90, amestecându-le cu articolele in care se consulta parlamentul sau curtea constitutionala cerându-li-se păreri consultative pe diferite probleme... deci răbdaree, răbdărică, răbdaroi ca să nu ne preschimbăm în moroi... că suntem în timpul lui antichrist... căci ne-au furat și subtilizat suveranitatea de sub nas exact dupa secunda 47 din filmul acesta și înainte de secunda 50!
așa ca au trecut 24 de zile din cele 42 de luni de prigeoană...