Citat:
În prealabil postat de dani2004
Chiar iti inchipui ca Iisus sta sa numere pacatele tale?
|
Nu aceasta este activitea Domnului Iisus în Sanctuarul ceresc, ideea îți aparține. Nu-ți ajută cu nimic să continui cu atitudinea aceasta batjocoritoare. El nu "numără păcate", ci le curăță în virtutea jertfei Sale expiatoare.
Citat:
În prealabil postat de dani2004
Poate le si noteaza, mai sterge din ele, etc?
Hai ca esti absurd.
|
"
Am privit până când au fost așezate scaune, și S-a așezat Cel vechi de zile; îmbrăcămintea Lui era albă ca zăpada, iar părul capului Său curat ca lâna; tronul Său, flăcări de foc; roțile lui, foc arzător. Un râu de foc se vărsa și ieșea din el; mii de mii Îi slujeau și miriade de miriade stăteau înaintea Lui! Judecătorul S-a așezat și cărțile au fost deschise." (Dan 7,9.10)
"
Cel ce biruiește va fi astfel îmbrăcat în veșminte albe și nu voi șterge deloc numele lui din cartea vieții și voi mărturisi numele lui înaintea părintelui Meu și înaintea îngerilor Lui." (Apoc.3,5)
"
Și am văzut pe morți, pe cei mari și pe cei mici, stând înaintea tronului și cărțile au fost deschise; și o altă carte a fost deschisă, care este cartea vieții; și morții au fost judecați din cele scrise în cărți, potrivit cu faptele lor. " (Apoc.20,12)
Eu nu sunt absurd, însă se pare că tu ești necredincios, deoarece nu crezi ce zice Scriptura.