View Single Post
Vechi 13.01.2010, 19:17:12
Brielle's Avatar
Brielle Brielle is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.01.2010
Implicit

Draga Ateule apropo de frica si eu am descoperit cum invingi frica si am reusit asta dar prin credinta...(nu credinta adevarata, sunt departe de asta) mai indeaproape exprimat prin increderea in Dumnezeu nu prin credinta...credinta credinciosilor adevarati e un lucru mare si aproape imposibil de atins pentru oameni ca mine.

Si nu vorbesc de frica de injectii pentru ca ma numar printre aceia care de obicei si mai ales zilnic se afla "la capatul celalalt al seringii" :) Eu vorbesc de frica intemeiata de spaima pentru propria-ti existenta...de momentele in care stai de unul singur in fata vietii si nu te pot ajuta nici cei mai dragi ai tai....de lucruri la marginea prapastiei care ti se intampla in viata aproape de limita si asupra carora nu poti manifesta nici un fel de influenta si sunt imposibil de controlat.

E greu de dovedit sau explicat cum e cu increderea asta, insa in momentul in care increderea in Dumnezeu iti ramane singura si ultima alternativ.a cand simti pur si simplu ca ai capitulat si ai predat armele.....incepi sa crezi, in speranta ca iti mai ramane macar ceva de ales...iar apoi vezi ca in viata ta se schimba incet incet si asta incepe cu disparitia sentimentului de frica fara macar a incerca sa-i descoperi fricii mecanismul, fara a mai avea puterea de a gandi analitic...

Poti crede ca fabulez si ai tot dreptul la asta...nu pot dovedi si nici nu am de ce Nu tin sa-mi atrag aprecierile sau confirmarea din partea cuiva...sunt destul de realista pentru a trece de asemenea bariere conventionale...cert este ca starea mea sufleteasca e net diferita fata de cum era inainte...Parerea altcuiva nici nu ma ajuta nici nu ma deranjeaza...aici e vorba de propria mea convingere si certitudine...atat pot sa afirm.

Picardul e capitanul meu preferat si aici m-ai lovit direct in serialul meu zilnic... nu-mi aduc aminte despre ce episod era vorba desi ...le cam stiu pe toate pe dinafara ......:) cel putin doua episoade pe zi...

Vorbind despre post si nu numai despre orice alta actiune a unui individuum in aceasta lume nu uita ca doua persoane total diferite sau total asemanatoare pot exercita aceeasi actiune in acelasi timp dar cu consecinte total diferite...si stii de ce? Pentru ca acest lucru e facut din motive diferite...motivatia e totul :). Apropo..postul nu consta numai a nu consuma alimente de origine animala...aceasta notiune cuprinde un inteles mai larg.

Daca vei posti cu gandul ca aceasta te ajuta la curatirea sufleteasca te vei curati sufleteste ...daca o faci din obligatie sau obligat poti s-o uiti..iti extenuezi doar organismul...Asa ca chestia cu postul e relativa...ca si restul tuturor lucrurilor de pe aceasta lume.

Totul e sa crezi cu adevarat iar atunci efectul actiunilor tale este cel scontat :)